Aankomst/vertrektijden; Aankomst is tot 22.00 mogelijk. Je betaalt per 24 uur. Wil je wat langer blijven? Vraag naar de (betaalde) opties.

Betaling; via pin of contant, uiterlijk avond voor vertrek.

Camperplaats; De camper dient op de verharde ondergrond te worden geplaatst. De camper moet met de neus naar het pad geplaatst worden.

Electra; Je kunt gebruik maken van de stroomvoorziening op de camperplek. De kasten leveren maximaal 10A per plek.

Gronddoek / Luifels/ Tent; Gebruik van tenttapijt met duidelijke gaten is toegestaan. Het is toegestaan de luifel uit te draaien en tafels en stoeltjes op de grasmat te plaatsen. Bijzettentjes in overleg. Voortenten bij een buscamper alleen in overleg op de onverharde buscamperplekken.

WiFi; Gebruik van WiFi is gratis, de toegangscode kun je vinden in het sanitairgebouw en in de infomap.

Verblijf; Gasten dienen elkaar te respecteren. Om geluidsoverlast te voorkomen, dient het rustig te zijn op de camperplaats van 22:00 u tot 07:00 u. Ook buiten deze tijden genieten wij, en onze gasten, graag van de rust en stilte. Televisie / radio heb je voor je eigen gebruik mee, zorg ervoor dat de andere gasten hier geen overlast van ervaren.

Reservering; We reserveren maximaal 5 plaatsen, de overige 15 plaatsen zijn vrij aanrijdbaar. Zie tarieven/voorwaardes.

Honden; Honden zijn welkom, mits aangelijnd. Graag de hond alleen op de eigen plaats laten rondlopen. Voor het uitlaten is buiten de camperplaats genoeg ruimte langs de weg en in het bos.

In de camper kan het in de zon snel (te) warm worden waardoor honden oververhit kunnen raken. Honden mogen daarom niet in de camper achtergelaten worden bij temperaturen boven de 15 graden Celsius terwijl je zelf op pad gaat.

Open vuur; Is niet toegestaan. Dus geen kampvuur of vuurkorven. Barbecueën is toegestaan op gas en elektra, i.v.m. brandgevaar zijn bbq’s met kolen niet toegestaan.

Wij wensen je een prettig verblijf!