Gelegen op loopafstand van het mooie (museumdorp) Orvelte, in het midden van de driehoek Assen-Emmen- Hoogeveen, ligt Camperplaats Orvelterblok. Dé plek voor camperaars die op zoek naar rust en ruimte, in een prachtige landelijke omgeving.

De camperplaats is gelegen achter onze voormalige staatsboerderij, tussen de weilanden en bossen. Er zijn 15 verharde plekken (10 x 3 m) met een grasveld per plaats van 10 x 3,5m. en een aantal kleinere onverharde plekken voor buscampers. Elke plaats is voorzien van een 10A stroomaansluiting. Tevens is er op de gehele camperplaats Wifi. Het sanitairgebouw is voorzien van toiletten, douches, (af)wasgelegenheid, minibibliotheek, waterinname en vuilwaterstort. Ook is het mogelijk om uw chemisch toilet te legen en uw afval af te voeren.

De camperplaats ligt direct aan het wandelroutenetwerk van Midden-Drenthe. Op ongeveer 500m. kunt u aansluiten op het fietsroutenetwerk. Op de camperplaats liggen een aantal mooie wandel- en fietsroutes voor u klaar, of stel uw eigen route samen aan de hand van de knooppuntenkaart.

Museumdorp Orvelte is gelegen op slechts 2 km. van de camperplaats, u loopt hier via de bossen of over de es naartoe. In Orvelte zijn een aantal restaurants met terras te vinden, evenals in het gezellige Westerbork, dat op 5 km. afstand ligt. In Westerbork zijn 2 supermarkten te vinden, maar u kunt voor verse broodjes en kleine boodschapjes ook terecht bij de supermarkt van Landal Orveltermarke die op loopafstand ligt. Hier kunt u ook terecht voor een terrasbezoek, snack uit de snackbar of een vers gebakken pizza.

Huisdieren zijn van harte welkom, mits aangelijnd / op de eigen plaats gehouden.

Wij hebben geen voorzieningen voor kinderen.