Hoewel Nederland nog in lockdown is, mogen wij gasten ontvangen. Er gelden wel een aantal maatregelen.

De algemene maatregelen van het RIVM moeten worden opgevolgd. Bij (milde) klachten blijf je thuis. Ontstaan de klachten tijdens uw verblijf? Dan verzoeken we je naar huis te gaan en je te laten testen. Bij een positieve test worden wij graag (anoniem) geïnformeerd.

Houd 1,5 m. afstand tot personen die niet tot je eigen huishouden behoren. Dit betekent dus afstand houden tot andere gasten en tot de eigenaren van de camperplaats.

De binnenruimtes (sanitairgebouw en receptie) zijn openbare binnenruimtes, hier dien je een (niet-medisch) mondmasker te dragen. In de doucheruimte mag het mondmasker worden afgedaan.

Het sanitairgebouw wordt regelmatig schoongemaakt. Mocht je iets aantreffen dat directe actie vereist,meld het ons dan, dan maken we het meteen in orde. In het sanitairgebouw zijn reinigingsdoekjes aanwezig waarmee u, indien gewenst, handcontactpunten kunt reinigen / aanraken. Deze graag na gebruik weggooien in de vuilnisbak en niet in het toilet! De handenwasgelegenheid is volledig coronaproof doordat we gebruik maken van zeepdispenser en kraan met sensoren.

In het sanitairgebouw ook de 1,5m. respecteren. Staat er al iemand in de hal of zijn beide toiletten / douches op slot? Wacht dan even buiten of in de tussenruimte bij binnenkomst.

Bij het doorspoelen van het toilet graag de wc-deksel sluiten.

In de receptie maximaal 1 gast tegelijkertijd. Bij voorkeur afrekenen per pin. Staat er al iemand bij de receptie? Wacht dan even buiten.