Camperplaats Orvelterblok ligt op loopafstand van het mooie monumentendorp Orvelte en in het midden van de driehoek Assen-Emmen- Hoogeveen. Dé plek voor camperaars die op zoek zijn naar rust en ruimte, in een prachtige landelijke omgeving.

De goed verzorgde camperplaats is gelegen achter onze voormalige staatsboerderij, tussen de akkers en bossen. Er zijn 15 verharde plekken met een eigen grasveldje en een aantal kleinere onverharde plekken voor buscampers. Vanaf elke plaats kunt u vrij uitkijken over de omgeving.

De camperplaats ligt direct aan het wandelroutenetwerk van Midden-Drenthe en zeer dicht bij het fietsroutenetwerk. Op de camperplaats liggen een aantal mooie wandel- en fietsroutes voor u klaar, of stel uw eigen route samen aan de hand van de knooppuntenkaart.

Monumentendorp Orvelte is gelegen op slechts 2 km. van de camperplaats, u loopt hier via de bossen of over de es naartoe. In Orvelte zijn een aantal restaurants met terras te vinden, evenals in het gezellige Westerbork, dat op 5 km. afstand ligt. In Westerbork zijn 2 supermarkten te vinden, maar u kunt voor verse broodjes en kleine boodschapjes ook terecht bij de supermarkt van Landal Orveltermarke op slechts 300 meter. Hier kunt u ook terecht voor terrasbezoek, snack uit de snackbar, een vers gebakken pizza of een spelletje Pitch&Putt.

Huisdieren zijn van harte welkom, mits aangelijnd / op de eigen plaats gehouden.

Wij hebben geen voorzieningen voor kinderen.

Onze camperplaats is toegankelijk voor campers met een maximaal gewicht van 4500 kg. en/of 9 meter lengte. Is uw camper zwaarder dan 4500 kg? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken.